top of page
IMG_1687_edited.jpg

Social media

Anno 2023 is social media jouw online visitekaartje. Van het opdoen van inspiratie tot praktische vragen. Iedereen zoekt en kijkt op social media. Niet gek dus dat jij dit tot in de puntjes verzorgd wil hebben. Studio-2010 helpt jou met het opbouwen, beheren en promoten van jouw social mediakanalen. Wij werken niet met kant en klare pakketten waardoor wij samen de beste strategie bepalen voor jouw socials. Denk hierbij aan het creëren van content tot het volledig uit handen nemen van jouw kanalen.

 

Creative brainstorm

In een creatieve brainstorm bespreken wij wat jij belangrijk vindt om op jouw social media-accounts over te brengen. Dit kan gaan over content, welke social media jij wilt gebruiken, het beheer van jouw accounts of de strategie.   

 

Look & Feel

Aan de hand van de brainstorm gaan wij aan de slag. Dit kan betekenen dat wij de eerste posts maken voor jouw accounts of dat wij een social mediastrategie bepalen het belangrijkste is dat jouw wensen voorop staan. Rekening houdend met de trends en ontwikkelingen vertellen wij samen het verhaal wat jij wilt vertellen online.

 

 IT’S A MATCH

Als jij tevreden bent met deze look & feel gaan wij aan de slag met de social media-accounts!

 

Uitvoer

Wij gaan aan de slag met de social media-uitingen. De door ons afgesproken uitingen maken wij helemaal naar wens en leveren wij op. In het geval van social media beheer maken wij de content, plannen wij deze in en analyseren wij de uitkomsten. Gedurende de uitvoer kan jij alles aan ons terug koppelen, wij verwerken dit meteen!

bottom of page