top of page

Services

Wij willen met de studio het creatieve proces van jouw bedrijf bedenken, uitvoeren en beheren. Jouw helpen om je doelen visueel te maken. Je ontlasten door de creatieve bedrijfsvoering uit handen te nemen. En je te prikkelen en inspireren met onze creatieve input en ervaring.

Dit doen wij samen met een team gespecialiseerde freelancers. Zowel young creatives als oude rotten in het vak. Per project maken we de juiste match met Denies of Melanie altijd als aanspreekpunt. Op die manier hopen we met elkaar de wereld te verblijden met onze visuals en energie. Bedrijven zichtbaar te maken op een originele manier. Young Creatives de guidance te geven die ze confident maken om zich te ontwikkelen en te shinen in hun vakgebied.

Branding

Branding is het omzetten van de waarden van jouw bedrijf naar visuele uitingen. Logisch dat jij er met deze uitingen uit wil springen. Jouw verhaal overbrengen met behulp van design is waar wij jou bij gaan helpen. Zowel offline als online.

1e881d5f-5cfe-4d71-9ec3-336413442876_edited.jpg
IMG_1687_edited.jpg

Social media

Anno 2023 is social media jouw online visitekaartje. Van het opdoen van inspiratie tot praktische vragen. Iedereen zoekt en kijkt op social media. Niet gek dus dat jij dit tot in de puntjes verzorgd wil hebben. Studio-2010 helpt jou met het opbouwen, beheren en promoten van jouw social mediakanalen. Wij werken niet met kant en klare pakketten waardoor wij samen de beste strategie bepalen voor jouw socials. Denk hierbij aan het creëren van content tot het volledig uit handen nemen van jouw kanalen.

hasan-almasi-nKNm_75lH4g-unsplash Copy.j

GRAPHIC DESIGN

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

GRAPHIC DESIGN

Beeld, kleur, typografie en printjes, help waar moet je beginnen!? Wij maken de meest uiteenlopende ontwerpen luisterend naar jouw wensen. Van visitekaartjes tot magazines, wij helpen jouw bedrijf visueel te laten stralen.

IMG_0681 2_edited.jpg

Creative consultancy

In een coaching gesprek of een creatieve brainstorm bespreken wij wat jij belangrijk vindt om op jouw social media-accounts over te brengen. Dit kan gaan over content, welke social media jij wilt gebruiken, het beheer van jouw accounts of de strategie.   

bottom of page