ABOUT US

Where we came from.

Met een brok ervaring en passie voor het creatieve vak zijn we al meer dan 12,5 jaar bezig als agency in de creatieve branche.

Kijkend naar onze bedrijfs levenslijn, dan zie je veel sprongen in het diepe. Afgaan op ons gevoel en een 'liever spijt hebben van wat je wel hebt gedaan' mentaliteit.

Zo zijn we bekend geworden met het creëren van vernieuwende concepten. Na een aantal jaar PopUppen in leegstaande panden hebben we 5 jaar lang het succes volle en awardwinnende concept Instore Conceptstore gedraaid. Een miniwarenhuis met shop-in-shops van andere webshops, een bloemenwinkel, een kapper en later zelfs een tattooshop. Het succes hiervan is te wijten aan de vele events en verbindingen die er gelegd werden. 'Samen' was de delende factor.

Vanuit de oude achterkamer in het grachtenpand van instore werd de studio-2010 groter en groter. Gestopt op het hoogtepunt en ervoor gekozen alle ervaring, netwerk en liefde te steken in de studio.

Wij, Denise en Melanie, zijn als Yin&Yang, zo verschillend qua specialisme en karakter, maar met dezelfde visie en energie en passie voor creëren en verbinden.
Wij willen met de studio het creatieve proces van jouw bedrijf bedenken, uitvoeren en beheren. Jouw helpen om je doelen visueel te maken. Je ontlasten door de creatieve bedrijfsvoering uit handen te nemen. En je te prikkelen en inspireren met onze creatieve input en ervaring.

Dit doen wij samen met een team gespecialiseerde freelancers. Zowel young creatives als oude rotten in het vak. Per project maken we de juiste match met Denies of mij altijd als aanspreekpunt.

Op die manier hopen we met elkaar de wereld te verblijden met onze visuals en energie. Bedrijven zichtbaar te maken op een originele manier. Young Creatives de guidance te geven die ze confident maken om zich te ontwikkelen en te shinen in hun vakgebied.

Zin in een capu en creëren? Give us a call!