ABOUT US


Wij - Denies & Mel - begonnen in 2010 met INSTORE Conceptstore, door diverse pop ups op te zetten op aparte locaties en exclusieve tijdstippen. Dit concept is uiteindelijk 'uit de hand gelopen', wat in 2015 leidde tot een fysieke winkel aan de Voldersgracht 18 in Delft. Maar het creatieve blijft in ons borrelen. Nu in 2021 is het daarom tijd om de winkeldeuren achter ons te sluiten en ons volledig te richten op een nieuw concept:

INSTORE Club House.

INSTORE Conceptstore, met onze exclusieve gekke trekjes maar dan in een ander jasje, blijft nog steeds aanwezig in dit nieuwe concept.
Iets serieuzer misschien, met een knipoog én een eigen collectie.
We zitten niet meer op de gewoonlijke looproute in hartje Delft. Maar zitten met ons creatieve Studio in gevestigd op de Energieweg.


Van logo's tot styling, drukwerk en fotografie, social media beheer, website's als het om beeld gaat, zijn wij in ons element.

 

STUDIO-2010 blinkt uit in beeld: van logo’s tot styling, drukwerk en fotografie. In onze eigenzinnige styling & ontwerpstudio in hartje Delft creëren we concepten die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar die echt iets met je doen. Ons geheim? We kijken met een frisse blik naar jouw bedrijf, merk of evenement. En openen je ogen voor een wereld aan nieuwe mogelijkheden.