top of page
IMG_0681 2_edited.jpg

Graphic design

Door middel van graphic design worden jouw ideeën visueel vormgegeven. Het doel van graphic design is om jouw doelgroep te triggeren en te zorgen dat jouw merk het beste uit de verf komt. Een huisstijl, flyers, brochures, visitekaartjes, drukwerk, belettering, verpakkingen vallen allemaal onder het kopje graphic design. Neem contact met ons op en wij kijken samen wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

Werkwijze

 

Creative brainstorm

In een creatieve brainstorm bespreken wij wat jij zou willen aanpakken. Hierbij kunnen wij inschatten hoelang het proces gaat duren en adviseren wij jou over grafische keuzes.  

 

Look & Feel

Aan de hand van de brainstorm gaan wij de visuele look & feel bepalen. In dit look & feel document zorgen wij dat de laatste trends zijn meegenomen en onze professionele en creatieve input. Hierin komt terug wat wij tijdens de creatieve brainstorm hebben besproken en al een eerste opzet van de besproken uitingen.

 

IT’S A MATCH

Als jij tevreden bent met deze look & feel gaan wij aan de slag met designen!

 

Feedback

Gedurende het ontwerpproces koppelen wij de design keuzes naar je terug. Hierop kan jij feedback geven en hier gaan wij dan weer verder mee aan de slag.

 

Polijsten & oplevering

Als jij helemaal tevreden bent met de visuele uitingen maken wij het document klaar voor gebruik. Dit kan druk klaar betekenen of klaar voor online gebruik. De uitingen zijn nu klaar om de buitenwereld te zien.

bottom of page