top of page
1e881d5f-5cfe-4d71-9ec3-336413442876_edited.jpg

Branding

Branding is het omzetten van de waarden van jouw bedrijf naar visuele uitingen. Logisch dat jij er met deze uitingen uit wil springen. Jouw verhaal overbrengen met behulp van design is waar wij jou bij gaan helpen. Zowel offline als online.

Hoe ziet de samenwerking eruit?

Creative brainstorm

In een creatieve brainstorm bespreken wij de look & feel die jij wilt overbrengen. Hierin kan alles worden besproken wat jij belangrijk vindt.

 

Look & Feel

Aan de hand van de brainstorm gaan wij de visuele look & feel bepalen. In dit look & feel document zorgen wij dat de laatste trends zijn meegenomen en onze professionele en creatieve input. Hierin komt beeld terug, kleuren, fonts en al een eerste opzet van de besproken uitingen.

 

IT’S A MATCH

Als jij tevreden bent met deze look & feel gaan wij aan de slag met designen!

 

Feedback

Gedurende het ontwerpproces koppelen wij de design keuzes naar je terug. Hierop kan jij feedback geven en hier gaan wij dan weer verder mee aan de slag. Hierbij is het belangrijk dat de designkeuzes in lijn staan met het verhaal wat naar buiten gaat worden gebracht. 

 

Polijsten & oplevering

Als jij helemaal tevreden bent met de branding uitingen maken wij de documenten klaar voor gebruik. Dit kan druk klaar betekenen of klaar voor online gebruik. De uitingen zijn nu klaar om de buitenwereld te zien. Door middel van de branding uitingen komt jouw verhaal en merkidentiteit compleet tot zijn recht!

Review:

“Studio-2010 heeft mij fantastisch geholpen. De ene keer kom ik met een uitgedacht idee en wordt dat perfect uitgewerkt, de andere keer is het een vaag idee waarbij Studio-2010 mij helpt hier een concreet ontwerp van te maken. Deze creatieveling maken hier altijd iets tofs van! Studio-2010 heeft mij voor verschillende opdrachten geholpen, ik ben super tevreden en blijf zeker bij ze terugkomen!”

 - Jeanine Bruinings, eigenaresse Industrieel Wonen (Japandi)

bottom of page