Welcome to the studio creatives. We have taken over the website of instoreclubhouse. Be inspired. Welcome to the studio creatives. We have taken over the website of instoreclubhouse. Be inspired.

News

Wat zijn jouw dromen in 2021

Wat zijn jouw dromen in 2021

Elk jaar maken wij in januari een visionboard. Wat willen we bereiken komende jaar en hoe concreet durven we dat te vragen aan het universum. Én we vinden moodboards maken ook gewoon heel leuk! Lekker visueel bezig zijn en het levert een board op met plaatjes waar je heel blij van wordt.

Nu wordt het tijd voor het nieuwe bord, en jeetje wat is er dit jaar een hoop gebeurd. Wij geven je een sneak peak in het bord wat wij afgelopen jaar hebben gemaakt.

En al heeft corona een hoop veranderd, toch is ons moodboard precies hoe wij 1 janauri startten. We wilden meer in charge zijn, niet dat vluchtige leven maar echt momenten om stil te staan. De baas zijn over je eigen leven. De vragen stellen: Wat willen wij nu echt ipv wat verwacht iedereen van ons en van Instore. De keus om te verhuizen naar een nieuw concept past helemaal bij deze gedachte.

De sexyness terughalen, we zijn niet alleen mama, ondernemer etc maar vooral vrouw. Die inner goddess moest even opgegraven worden, maar we willen hierin echt jullie ook inspireren: neem meer tijd voor jezelf. Voor ons betekent dat oa. de tijd nemen om rustig te douchen en jezelf in te smeren. Maar ook mode dragen die je vrouwelijkheid en zekerheid benadrukt. Bewust nadenken over je aankopen en ook afstand kunnen doen van oude kleding (closet sale) Samen met andere vrouwen een community creëren waarin we elkaar kunnen inspireren en versterken. Tijdens de eerste lockdown hebben we live sessies gedaan met powervrouwen, geluksjuf, holistische coaches en sterke vrouwen die hun visie deelden op corona.

Investeren, dat is natuurlijk anders geworden doordat dit potje opgegeten is door corona, maar we hebben toch kunnen investeren in onze eigen lijn. Hij komt dan wel later uit dan gepland, maar hij komt er! En daar zijn we ontzettend dankbaar voor.

Easy like sunday morning. We gunden deze onszelf. Na 10 jaar als een gek werken. Slimmer zijn met tijd. Een vrije dag met ons gezin en de kids die dan niet zeiden: waarom moet je altijd werken mama. Ik type dit nu op een 'vrije' zaterdag. Mijn kids dansen in de kamer. Ik heb vanochtend om 7.30 bij onze vaste handelsmaat leuke items ingekocht en Denies en ik hebben vanochtend gedeeld hoeveel leuke items jullie besteld hebben en dat onze collectie aanslaat.

De lockdown is helaas nog aan de gang en we hebben ontzettend veel zin om jullie uit te nodigen in onze nieuwe locatie, maar we kunnen allleen maar ontzettend dankbaar zijn voor dit moment. Dus doe het even. Kijk om je heen en besef waar je dankbaar voor bent. Voor je koffietje, je beentjes omhoog, hoe jij je staande hebt gehouden dit jaar en hoe je bent gegroeid als vrouw. En ook als jij nog aan het begin staat van het proces. Weet dat het uiteindelijk beter wordt. En heb daar alle vertrouwen in. Want pijn en je kut voelen mag, dat hoort erbij. Voel het en laat het los. 

Wij gaan komend weekend ons nieuwe visionboard maken voor 2021. Wat zijn jouw dromen dit jaar? 

Laat een reactie achter

x