Welcome to the studio creatives. We have taken over the website of instoreclubhouse. Be inspired. Welcome to the studio creatives. We have taken over the website of instoreclubhouse. Be inspired.

News

Instore 2.0

Instore 2.0

2020 was niet alleen het jaar van corona maar ook het jaar van onze verhuizing. Van een grachtenpand in de binnenstad zijn we verhuisd naar een loods buiten de stad. Maar waarom hoorde ik veel mensen zeggen? Zo'n mooie plek! Ja de plek waar we zaten was prachtig en de Voldersgracht de allermooiste gracht van Delft. Maar na 5 jaar moesten we óf ons contract verlengen of opzeggen. En waarom we hebben besloten op te zeggen leggen we jullie hier uit.

Op het punt van contractverlenging hebben we heel goed nagedacht. Het kriebelde ontzettend om weer te reizen. Wij houden van verandering, dat zagen jullie ook aan de winkel. Alle nieuwe creatieve ideeën die bedacht werden, werden vaak dezelfde dag nog uitgevoerd. Maar na 5 jaar iets opgebouwd te hebben dat wegdoen? Dat voelde ook gek. 

Wij zijn toen weer moodboards gaan maken. Back to basic. Hoe zien we onszelf nu en waar willen we staan over 5 jaar. En we verbaasden ons eigenlijk wel over het bord. De winkel op zich had een kleinere plaats en termen als creatieve agency, designen, filmen, shoots en ook ontwikkeling kwamen meer voor. Van meid naar vrouw. In de afgelopen 5 jaar zijn we beide moeder geworden en hebben we ontzettend veel geleerd van het ondernemerschap. We zijn op onze bek gegaan. Zwaar. Maar hebben ook de kans gekregen van het mooie van ondernemer zijn volop te genieten! Van de vrijheid, de mensen die we hebben ontmoet en de Instore family van meer dan 10.000 volgers. Wauw.

Hoe moeten we al die termen en ideeën nou concreet maken. Het idee werd al gauw visueel. Een creatieve broedplaats. Er hangt kleding, er wordt geshoot, gecreerd en ontworpen. Er hangen samples van ons eigen label. Ons creatieve team zorgt ervoor dat iedereen persoonlijk wordt geantwoord en voor alle styling tips zorgt. Elke week maken we nieuwe styles en elke week is er een nieuwe collectie. Deze zetten we op onze website, gaat naar de members via whatsapp, vind je op social en in de nieuwsbrief. Klanten kunnen een afspraak maken (na de lockdown) bij ons en hun persoonlijke wensen aangeven. 

Vanaf 1 februari starten we ook met de memberboxen. Je kunt als member elke 6 weken een box verwachten met 3 outfits plus een styling video erbij van jouw favoriete stylist. Je past het thuis. Wat je niet wilt komen we weer ophalen en wat je wel wilt betaal je.

Wat ging het weer kriebelen bij ons toen we het over al deze ideeën hadden. We kijken niet naar wat we achterlaten of mislopen. Maar naar dat waar we een lach op onze gezicht van krijgen. Vanavond gaat onze eerste collectie online. Een mooie mix van stoer en sexy. Hiernaast komen er in de loop van dit jaar ook meer accessoires bij, voor je lichaam en je huis. Super spannend! En wat hebben onze meiden hard gewerkt.

Dit wordt een top jaar meiden. Laten we die blik houden op vooruit en genieten van elke dag met een lach. Vergeet je niet te bestellen? En laat je het ons weten wat je ervan vindt? 

 

Laat een reactie achter

x