Welcome to the studio creatives. We have taken over the website of instoreclubhouse. Be inspired. Welcome to the studio creatives. We have taken over the website of instoreclubhouse. Be inspired.

News

Leren outfits

Leren outfits

Vroeger voelde ik mij altijd een motorrijder, in een hele complete leren look. Nu voel ik alsof ik de wereld aan kan. Al houd ik erg van kleur, ik weet niet wat het toch is met zwart en leer. Dan moet het ook helemaal zwart. Leren hoog broekje aan met een mooie zwarte kol en daaroverheen een stoer leren jack. Natuurlijk maken we deze look af met leren boots.

Deze dare devil look is niet altijd een ideale combi. Hoe kan je ervoor zorgen dat je je leren broekje toch stylish draagt, maar dan in 3 totaal verschillende combi's?

 

1. Overdag casual lookje

Je gaat even naar werk, of je blijft thuis en je enige uitje is de supermarkt. Dan zou ik kiezen vandaag voor de Leather Jogger. Deze vind ik het leukste met sneakers en daarop een lekkere trui. Tip: zorg ervoor dat je trui en de sneakers dezelfde kleur of tint zijn, dan is je outfit altijd een match.

 

2. Boots meisje

Het boots meisje draagt uiteraard het liefste overal boots onder. Ik zou dan persoonlijk kiezen voor de Straight Leg Leather pants of voor de leren legging. Draag hierover heen dan een lekkere wijde blouse of kies voor een ruitblousje met eronder een T-shirt.

 

3. Sexy Leather Lexy

Wil je echt even uit de kast? Combineer dan een leren broek met een (kanten) body of een korte top. Draag hierover heen een oversized blazer of jasje. En! Hier hoef je echt geen hakken onder aan. Juist is een boot of sneaker juist leuk omdat je al mega sexy lexy loopt te zijn met je leer en kant.

 

Hierbij drie lookjes hoe ik ze zou stylen. Ik zeg erbij. Styling is een gevoel. Hoe jij je voelt zo moet je je kleden, dus doe vooral lekker aan wat jij leuk vind. En nu lekker shoppen, die leren broekjes inslaan. Enjoy!

xx

jun. 03, 2021

http://slkjfdf.net/ – Ipepai Uvalzugj kxo.skfs.instoreclubhouse.nl.bhi.bk http://slkjfdf.net/

uucruocenu
jun. 03, 2021

http://slkjfdf.net/ – Ujadigiq Eewtoge ixq.hfwh.instoreclubhouse.nl.kri.bw http://slkjfdf.net/

dikijaweyi
jun. 03, 2021

http://slkjfdf.net/ – Amunuk Zaroyu nbu.rkfq.instoreclubhouse.nl.odz.wa http://slkjfdf.net/

opisirok
jun. 03, 2021

http://slkjfdf.net/ – Zireqayif Uguquqeg yes.pkcy.instoreclubhouse.nl.sbm.hj http://slkjfdf.net/

ekruvae

Laat een reactie achter

x