Welcome to the studio creatives. We have taken over the website of instoreclubhouse. Be inspired. Welcome to the studio creatives. We have taken over the website of instoreclubhouse. Be inspired.

News

Kids, me time en 3 bedrijven runnen...hoe dan?!

Kids, me time en 3 bedrijven runnen...hoe dan?!

Oke wanneer ik (Denise) dit schrijf ben ik een dagje vrij, ligt de jongste dochter June Roa van net 7 maanden eindelijk te slapen. Ze ligt op een heerlijk groot kussen op de grond met haar dekentje over zich heen. Dit betekent dat ik een half uur heb om te schrijven :)

Het is er eentje hoor, wilt het liefst bij je in slaap vallen en slaapt hooguit half uurtje tot drie kwartier wanneer je haar weglegt. Wanneer we haar in onze armen laten slapen trekt ze lekker door tot 2 uur of soms langer. Ohja en ze slaapt niet in haar eigen bed maar bij ons in het grote bed. En dat vinden we heeeeerlijk! Met een heel groot uitroepteken. 

Ideale verhalen lees je en hoor je dat ouders de kleintjes lekker een slaapzakje aan doen, in bed leggen, weglopen soms nog 1 keer terug moeten in de kamer....en ze slapen en dan ook nog doorslapen.

Uhhhh nee dat is bij ons niet zo. En ook niet gelukt bij onze oudste dochter Livv Skyler die volgende week dinsdag alweer 3 jaar wordt.

Stiekem denk ik dat het ook wel door mijzelf komt. Ik heb ze altijd bij me laten slapen en mijn man ook. Voordeel hiervan is wel dat ze niet bed gebonden zijn en ze overal waar jij bent dus ook slapen. Wat betekent dat je ook veel bewegingsvrijheid ervaart, tenminste zo vinden wij. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen manier van opvoeden en doet alles uit liefde. Mijn man en ik genieten er intens van om op deze manier onze kindjes groot te brengen en weten nu uit ervaring dat het niet slapen in eigen bed, niet doorslapen en dus ook het bij je in slaap vallen over gaat. Ze gaan het vanzelf kunnen, zo hebben wij gezien bij Livv. Onze meiden zijn beide eigenwijs, lief, ontzettend enthousiast en vrolijk. En hebben een goeie eigen wil. Dat is leuk maar soms ook lastig. Je mag niet lachen omdat je soms streng moet zijn maar soms is dat niet te doen. Ik en mijn man kunnen er eigenlijk best van genieten als ze iets doen wat niet mag. Consequent zijn vind ik soms best lastig, je wilt ze alles geven maar ook het juiste doen. Daar zullen we allemaal tegenaan lopen.

Maar oké ik dwaal af zoals ik wel vaker doe want zoals sommige zeggen ‘jij springt ook in zeven sloten tegelijk’. Dus wat doe ik nou allemaal en heb ik nog tips voor jullie?

Daar gaan we: Ik ben dus Denise Notenboom-Rontberg, 35 jaar, moeder van Skye ons sterrenkindje, Livv Skyler en June Roa en dit jaar op 27 augustus alweer 5 jaar getrouwd met de liefste Robbie Notenboom waar ik al vanaf me 17de mee samen ben. Mede eigenaar van Studio-2010, Instore en RODI media zh.

Omdat ik de bedrijven niet alleen run, er goed personeel werkt, een man die meedenkt, lieve ouders heb die op de kinderen passen kan ik leven zoals ik nu leef. Dat is toch wel de basis wat je moet hebben, je vangnet. Zonder hun zou ik het niet weten. Dus thank to you all ❤️

 Ik mag nog wel meer me grenzen aangeven en soms nee zeggen omdat ik zo veel doe en mensen wat van me willen maar dit is een proces waar ik steeds meer in zit en ook durf. Nee is ook een antwoord :) Maar ik vind alles super leuk om te doen maar dan kom je jezelf nog we eens tegen.

Door de drukte vergeet ik te eten, stom i know. Dit moet ik verbeteren en ga ik doen! Ik slik wel elke dag vitaminen gericht op wat ik nodig heb. Dit komt doordat ik een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) heb laten doen bij The Foodhospital. Dit onderzoek heeft je inzicht in tekort aan vitamines en mineralen. Ik wou me lichaam optimaal benutten en laten herstellen na mijn zwangerschap. Door goed advies en een uitgebreid schema heb ik inzicht in wat mijn lichaam nodig heeft.

Ik geef je een blik op mijn week.
Maandag: Ik werk vanuit huis omdat de Livv der peuterspeelzaal gesloten is. Ik werk dan max 4 uurtjes want meer is niet mogelijk met 2 kids. De kindjes spelen, ik werk, daarna gaan we naar buiten even wandelen en boodschappen halen en bij thuiskomst weer spelen :) soms betrek ik Livv bij het werkje doen van mama. Dit vind ze fantastisch :) ik laat haar een brief schrijven, een tekening maken en vertel wat ik aan het doen ben. En laat June slapen in de draagzak.

Tip van Flip! Geef duidelijk uitleg wat de planning is van je dag en laat zien op de klok wanneer het tijd is dat mama weer met je gaat spelen. Dit werkt bij ons heel goed voor Livv hoe klein ze ook zijn, het geeft duidelijkheid. 

Dinsdag: kindjes naar opa en oma brengen, en ik ga naar kantoor. Door de verhuizing van Instore zitten alle bedrijven op 1 locatie 🙌🏻 love it want heen en weer reizen hoeft niet meer. Ik mix me tijd naar wat nodig is die dag en per bedrijf. Meestal voer ik op dinsdag gesprekken per afdeling over lopende zaken en spar ik met me broertje over alles wat er gaande is bij Rodi. Ik maak stories en foto’s van de nieuwe collectie bij Instore, en bespreek lopende opdrachten bij de Studio. Om 17:30 uur haal ik de kindjes op en meestal blijft Livv dan slapen bij opa en oma en neem ik June mee naar huis.

Woensdag: vrije dag. Nu dus alleen met June want Livv is bij opa en oma. Ik doe boodschappen, de was, chill hem een beetje. En schrijf wanneer ik opdracht krijg van Mel en Merle een blog :). Deze dag met alleen June probeer ik echt even me time te doen. Ik lig lekker op de bank ga zo even ‘simpele tv’ kijken. Even geen Corona gezeik! June slaapt nu dus alweer op me want ze werd wakker.

Donderdag en vrijdag zijn kantoor dagen zoals beschreven op dinsdag. Ik heb geen vaste tijden dat ik iets doen maar laat de dag bepalen wat nodig is. Op donderdag gaan de kids naar opa en oma en op vrijdag bij de liefste papa. Op vrijdag werk ik tot 15 uur want dan gaat Robbie naar Niro legacy. Dit is zijn voetbalschool dit heeft hij een half jaar geleden gestart. Ik neem de kindjes dan van hem over.

Tip van Flip: je kunt alles willen plannen maar wanneer het niet zo gaat zoals het moet, dan gaat het zoals het gaat. Zo zei mij schoonmoeder die er helaas niet meer is. Die quote blijft altijd hangen en is zo waar!

En voor het eerst in 5 jaar hebben we weer weekend! Ohhww vele vinden het super jammer dat we weg zijn uit de binnenstad maar hé kun je begrijpen dat Mel en ik ons weer herboren voelen 🙌🏻 we hebben weekend tijd voor de kindjes en ons gezin. We love!

Oké ik denk dat mijn tips zijn:

•Wees lief voor jezelf en de ander

•Start je dag met 15 min aan echte aandacht met je kinderen. Dus geen telefoon, tv, radio of opruimen :) gewoon even jullie meer niet.

•Geef je zelf niet meer dan 2/ 3 to do’s op een dag. Je gaat jezelf alleen maar teleurstellen wanneer je je lijstje niet af hebt. Beter het behalen en goed gevoel hebben dan teleurstelling dat je het niet gehaald hebt.

•Neem de dag zoals hij komt: gaat het niet zoals het moet, dan gaat het zoals het gaat.

•Wees duidelijk naar je kids over wat er gaat gebeuren. Dit geeft rust voor iedereen.

•Kijk lekker een keer simpele tv, lekker voor je kop.

•Zorg voor een goed vangnet om je heen

•Zorg goed voor je lijf, neem elke dag je vitamine. En deze geldt ook voor mij, eet gezond en genoeg.

Bedankt voor het lezen :)

Liefs Denise

mrt. 02, 2021

http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ – Amoxicillin No Prescription Amoxil Dose For 55 Pounds efr.yxeg.instoreclubhouse.nl.tbp.ta http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

ilehosurezot

Laat een reactie achter

x