Welcome to the studio creatives. We have taken over the website of instoreclubhouse. Be inspired. Welcome to the studio creatives. We have taken over the website of instoreclubhouse. Be inspired.

News

INSTORE THE LABEL - onze droom komt uit

INSTORE THE LABEL - onze droom komt uit

Mei 2021 en ons eigen label staat bijna online! Dit is niet zomaar uit de lucht komen vallen. 10 jaar geleden zijn wij namelijk zelfs gestart met het verkopen van eigen gemaakte kleding. Met neon draad maakten we toffe stictches en met de drukpers eigen prints. Deze items verkochten we op Mysteryland.

Nu, 10 jaar later, met een eigen winkel en webshop is het dan eindelijk zover. Onze eerste nieuwe collectie. Onze verhuizing van de stad naar de loods heeft ervoor gezorgd dat we hier veel meer tijd voor hadden. En ontwerpen is toch echt een van de leukste dingen om te doen, vinden wij. We hebben niet voor niks ook een creatief bureau (studio-2010).

'

De collectie 'City Wonderer' refereert naar vrije vrouw in de stad. Ze heeft een vrije geest, een open mind, houdt van de natuur, maar is verliefd op de reuring van de stad. Haar weekend en leven is er eentje van uitersten. Vrijdagavond laat ze alles los, danst ze het liefste in de straten met haar vrouwelijke look maar wel met sneakers. Overdag heeft ze een druk sociaal leven, koffietje hier, koffietje daar en in de avond doet ze haar comfy trui aan, lekkere sportsokken en kruipt op de bank met een gember thee. Dan is ze zelfs het liefste alleen en pakt ze een boek of kruipt ze onder een dekentje en zet haar serie aan. Zondags wordt ze heel vroeg wakker, ze is geen uitslaper, wel blijft ze heerlijk in bed hangen met een espresso en een relaxt muziekje. Rond 12/13 u gaat ze heerlijk met vrienden of haar gezin brunchen en wordt er een heerlijke wijn opengetrokken. De city wonderer is de vrouw die blijft ontdekken. De vrouw die er eentje is van uitersten. De vrouw die niet in een hokje past.

Met deze collectie willen we die vrouw eren. En dat doen we met heerlijke comfy sweaters. Ze dragen super zacht op je huid. De kleurtjes zorgen voor een vrolijke mood. Draag hem lekker sexy met blote benen, degelijk met een blouse of stoer op een jeans. Voel je zeker en vrij.

'

Als je ons goed kent weet je dat wij barsten van de energie en dat iemand ons ooit gezegd heeft dat het komt door trillingen die vrij komen in de kosmos. Vandaar ons planeetje op de trui. Natuurlijk is het wel het allerleukste als de planeet op elke trui ergens anders staat, dan is elk item toch een beetje uniek!

Morgen gaat de collectie online en start de allereerste pre sale! Het is een limited collectie, want we willen blijven vernieuwen. Zorg ervoor dat je er eentje bemachtigd! 

 

 

Laat een reactie achter

x