Welcome to the studio creatives. We have taken over the website of instoreclubhouse. Be inspired. Welcome to the studio creatives. We have taken over the website of instoreclubhouse. Be inspired.

News

Favorieten van: Sophie de Natris

Favorieten van: Sophie de Natris

Favorieten van …. Sophie de Natris 

De favorieten van is een maandelijkse blog die de favorieten dingen van een persoon aanstippen. Dit kan van alles zijn. Van een nieuwe tas tot een plekje in Zuid-Frankrijk waar je hiervoor nog nooit was geweest. Welke factoren hebben deze maand leuker gemaakt? We hopen dat we jou met onze favorieten kunnen inspireren!

Swap-fiets: ik fietste al een paar maanden op de oude en kapotte fiets van mijn moeder. De fiets was oud, lelijk en fietste totaal niet lekker. Ik merkte dat ik steeds vaker het openbaar vervoer pakte en dit terwijl ik juist zo van fietsen houd. Uiteindelijk besloot ik een Swap-fiets abonnement af te sluiten, je weet wel met die blauwe band? Het is oprecht de beste beslissing van januari geweest. Ik heb het plezier in fietsen terug, ik ben overal veel sneller, het is goed voor je gezondheid én ik heb ook nog eens zo’n superleuk citybike model dus fiets er ook nog eens trendy bij!

Aperol spritz: hiervoor had ik ooit een paar jaar geleden een paar keer Aperol Spritz gedronken. Of ik het nou echt lekker vond was een tweede…Toen ik begin januari met mijn vriendinnen in een huisje ergens in de natuur zat besloten we een dagje naar Duitsland te gaan. De restaurants en winkels waren daar namelijk open. We streken ergens neer en ik bestelde na vier jaar weer een Aperol Spritz en wauw ik wist niet wat ik proefde. Ik ben weer helemaal verliefd op de Aperol Spritz.

Kiehls handcrème: vanaf dat ik zeventien ben gebruik ik eigenlijk vast het merk Kiehls als mijn huidverzorging. Ik had begin januari een gigantische bestelling gedaan, hierbij kreeg ik heel veel mini’s waaronder een handcrème. De afgelopen twee jaar heb ik veel handcrème geprobeerd en gebruikt maar geloof mij als ik zeg dat deze je handen super goed verzorgd maar helemaal niet plakkerig achter laat. Voor mij een nieuwe favoriet!

NUNOO coco tas: You love it or you hate it maar voor mij is deze tas echt een must! Ik ben helemaal weg van de metallic trend en alles wat maar glittert en glanst. Met deze tas van NUNOO tover je elke outfit om tot een feestje en maak je zelfs een vuilniszak nog fashionable.

 

 

 

Laat een reactie achter

x