Welcome to the studio creatives. We have taken over the website of instoreclubhouse. Be inspired. Welcome to the studio creatives. We have taken over the website of instoreclubhouse. Be inspired.

News

Een eerlijk en open verhaal.

Een eerlijk en open verhaal.

We krijgen nog best vaak de vraag waarom we zijn vertrokken vanuit de binnenstad. En ik moet eerlijk zeggen, na afgelopen weken popup krijg ik zeker heimwee aan onze gracht en het mooie pand. Maar weer terug naar de stad? Nee.. en dit is waarom.

Afgelopen twee weken stonden we met een Instore Pop Up op de Voldersgracht bij de Sapbar en bij Pleck Delft en het was heerlijk. Oude vertrouwde gezichten, de mooie panden, de zon die zorgt voor prachtig licht in de oude ramen tegenover de gracht, de geur van eten en koffie door elkaar en de mensen die struinen door de straten en geen een etalage ongerept laten. De Voldersgracht voelt goed. Good vibes. Druk en we draaiden er goed.

En al had ik stiekem wel een beetje heimwee naar ons oude plekje afgelopen week, terug gaan is geen optie. Wij hebben gekozen om onze droom uit te breiden. Naast onze ambitie hebben wij ons gezin en als we willen groeien kan dat niet ten koste gaan van de kinderen of van jezelf. Een winkel is ontzettend intensief. Het concept wat wij draaiden op de Voldersgracht zorgde ervoor dat wij bijna 24/7 online en actief waren op instagram en elke dag open. Dat kan je heel moeilijk overdragen aan iemand anders. Ondernemen is risico's nemen en wij hebben de gok genomen om online en op afspraak verder te gaan. Zodat we hierdoor vrijer zijn in onze tijd en meer tijd kunnen besteden aan onze creatieve concepten zoals het ontwerpen van ons eigen label. 

Ik zal je eerlijk zeggen: de winkel draait niet zoals we hadden gehoopt. Het wegzijn uit de binnenstad zorgt toch voor een drempel bij een grote groep klanten. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle vaste klanten die ons toch bezoeken, maar ik snap ook dat instore een beleving is. Een onderdeel van een dagje weg in Delft. Vandaar dat we de Pop-Ups hebben geïntroduceerd en alle reacties bevestigd ons vermoeden: instore hoort in de stad. Dus hebben we nu standaard in onze oude winkel een mini popup met een aantal van onze instore items hangen. Omdenken! 

Wat heel verassend snel en goed gaat is ons eigen label. We hebben de eerste maand elke week een drop gereleased en ze zijn allemaal bijna uitverkocht! Wauw. Truien in het voorjaar en dan gaat het zo hard. Dit zorgt ervoor dat we ontzettend veel energie krijgen in het ontwerpen van de nieuwe items en zelfs aanvragen krijgen van verkooppunten. 

Ondernemen is en blijft met pieken en dalen gaan. Verassingen zorgen voor veel reuring en lessen, maar geeft ons ook opties die we nooit voor mogelijk zagen. Nieuwe kansen en nieuwe mensen die de helpen in je koers. Loslaten en go with the flow. Loslaten is lastig, maar het universum weet altijd zijn weg te vinden. 

 

 

 

jun. 15, 2021

Powervrouwen! Jullie doen het maar mooi en draag elke teleurstelling en hoogtepunt met trots want als je het niet had geprobeerd was je niet wijzer geworden! ❤️

Sasja
jun. 15, 2021

Wat prachtig en inspirerend! Ben super trots op jou en Denies.. blijf altijd dicht bij jezelf en geloof in je eigen kracht.. jullie komen er wel..❤️

Sandra

Laat een reactie achter

x