Welcome to the studio creatives. We have taken over the website of instoreclubhouse. Be inspired. Welcome to the studio creatives. We have taken over the website of instoreclubhouse. Be inspired.

News

Doorsturen naar je buurvrouw.

Doorsturen naar je buurvrouw.

Soms kijken klanten wel eens raar op.
"je kunt dat truitje wel kopen bij mijn buurvrouw die zit hier ook in de straat". 

Wij zien de andere ondernemers eerder als onze collega's dan concurrenten.
Als jij gewoon in Delft slaagt, waaronder natuurlijk bij Instore, dan is onze missie geslaagd. Wist je dat wij in 2010 al actief waren in de stad en met het verbinden met andere ondernemers? We openden meerdere keren per jaar een pop-up waarbij we open waren op exclusieve tijden. We verhuurden dan plekjes in de pop-up aan start-ups en op een gegeven moment werkten we samen met de makelaar om de leegstand te benutten en een creatieve invulling te geven. 

We brachten in 2012 het LOVE LIFE magazine uit. Dit magazine hebben we zelf gemaakt en bekostigd. Er stonden mode artikelen in waarbij we zelf sets maakten van verschillende winkels in de stad. Er stonden leuke interviews, shopping pagina's en ook stond er een route in die we gemaakt hadden waarbij je langs alle leuke shops ging.

Toen wij in 2015 eindelijk durfden 'te settelen' in de winkel aan de Voldersgracht, was een samenwerking met andere creatieven niet ondenkbaar. Zo verhuurden we plekjes aan een kapper, lieten we een kapperstoel inbouwen, verhuurden we aan een bloemenkraam die elke ochtend van de veiling bloemen kwam brengen en hadden we meer dan 25 ondernemers een etalage gegeven in Instore.
Een echte conceptstore.

Wij geloven dat je in je eigen kracht moet geloven. En natuurlijk is er vaak al zoiets, of iemand die het al doet, maar het gaat er echt om dat jij het bent.
Die persoonlijkheid, die energie en die liefde die jij in jouw droom giet. 

Laat een reactie achter

x