Welcome to the studio creatives. We have taken over the website of instoreclubhouse. Be inspired. Welcome to the studio creatives. We have taken over the website of instoreclubhouse. Be inspired.

News

Daarom shop jij local! Leuke tips van ons.

Daarom shop jij local! Leuke tips van ons.

Een jaar geleden hebben we het zelf meegemaakt: de lockdown met onze winkel. Wat onze laatste week in ons pand zou worden, is uiteindelijk een week geworden van rennen vliegen en een dichte winkel.

Nu, een jaar later, staan wij er anders voor, maar we voelen zo erg de pijn van onze collega ondernemers die er weer mee moeten dealen.

Daarom willen we dit bericht maken om jou ervan bewust te maken, dat als je gaat shoppen, je dan de moeite doet om dit lokaal te doen. In Delft of Rotterdam of waar je dan ook woont: de kleine ondernemers zoals ons hebben het zo onwijs hard nodig, zeker nu. 

Dus ookal is hun site niet makkelijk te vinden, moet je even langsrijden om iets op te pikken, of moet je de hele insta site afstruinen om iets van de collectie te vinden, het wordt zo ontzettend gewaardeerd! De ondernemers zijn blij met elke bestelling. 

Denk ook aan een bon voor een lunch bij een horeca tent die dit jaar is begonnen en nu al de kerst zo moet beginnen. Wij hebben voor jou een aantal leuke tips op een rijtje gezet. Maar kijk zelf ook vooral naast je en vergeet de grote namen die nu mega reclame maken. Degene die het echt nodig hebben, hebben hier geen geld voor.

Do good, feel good, shop local! 

 

Een kleine greep uit leuke shop adresjes uit ons eigen netwerk:

 

Delft

@Sap.bar hebben super leuke detox boxen! Kan iedereen wel gebruiken nu.

@downies&brownies: is net nieuw aan de Voldersgracht. Deze lunchroom is net compleet verbouwd en zij hebben echt heerlijke lunch gerechten.

@dinmarfashionstore: wij zijn fan van dag 1, weten hoe hard het team werkt die hierachter staat en ze hebben super toffe outfits, net even anders en mega goede kwaliteit.

@femme.frenkie: In ons oude straatje zit deze toffe mode shop. Hier vindt jij je outfit zeker! 

@nookcoiffeur: Werken met pure nature producten en zijn twee hele toffe babes. Koop alvast een bon voor volgend jaar. 

@deesskincare: Super leuke salon midden in Delft aan een leuk grachtje. Heel persoonlijk en profi. Ik zou hiervan voor jezelf gewoon een bon onder de boom leggen :-)

sowieso is er in Delft onwijs veel! Dus scroll op insta om hier een kijkje te nemen.

Rotterdam

@studio soleil; hele gave interior shop in mediterraanse stijl. 

Den Haag

@CafeAnnabel: Hier moet je echt geweest zijn. Verras je partner met een avondje Annabel. (de aller aller lekkerste cocktails)

oja enne.... wij hebben natuurlijk ook nog steeds onwijs leuke cadeautjes te koop! Vandaag gaat onze webshop vol komen te staan met toffe posters om elke kamer de juiste vibe te geven.

Natuurlijk hebben we ook nog de Goddes en Sexy Beast kopjes en hele leuke Nunoo tasjes.

Check onze site of stuur een DM.

Liefs Mel & Denies 

Laat een reactie achter

x